^Naar boven

Pastoraat en Jeugdwerker

De gemeenten Harich-Ruigahuizen en Oudega-Kolderwolde zijn op dit moment vacant.

Hulp bij het pastoraat: Ds. D. Kisjes de Vries

contactgegevens:

Tel: 0644 636680

e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De gemeenten Harich-Ruigahuizen en Oudega-Kolderwolde zijn blij met de benoeming

.van Sonja Zwart als opbouwwerker jeugd en gezin. 

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mob nr: 0631 972198

Sonja.jpg

In het vorige kerkblad is mijn naam al gevallen. Op deze site wil ik mij verder voorstellen met foto. Dan weten jullie meteen wie ik ben.

Ik ben Sonja Zwart en heb veel zin om in jullie gemeenten aan het werk te gaan als opbouwwerker Jeugd en Gezin. Ik ben getrouwd met Reinier en we hebben een zoon, Indunil Peter, geboren in Sri Lanka en twee kleindochters Fien (5) en Maud (4). Ik woon in Lippenhuizen.

In het verleden heb ik 5 jaar als pastor in twee kerken gewerkt en daarna ben ik 5 jaar godsdienstdocent geweest. Ik ga heel graag om met jonge mensen en ben nieuwsgierig naar wat er in hen leeft.

Na mijn werk als godsdienstdocent ben ik gestart als trainer Geweldloze Communicatie en als relatie- en gezinstherapeut/coach. Dit doe ik nog steeds in mijn eigen bedrijf.

Ook heb ik 5 jaar met 'thuiszitters' gewerkt. Verder ga ik iedere maand wel een keer voor in kerken in en buiten Friesland.

Officieel is mijn doelgroep in jullie gemeenten mensen tussen de 20 en 50 jaar. Ik krijg dan automatisch te maken met jonge kinderen en dat vind ik heel leuk.

Ik ben sowieso iedere dinsdag aanwezig in de Skeakel in Aldegea. Ik zit in de vergaderruimte (ook wel crisiscentrum genoemd geloof ik).

Je kunt altijd even bij mij binnenlopen voor een praatje of bellen tussen 12.30-14.00 uur. Als je wilt komen, laat het dan even weten via: 06-31972198, dan doe ik de deur voor je open.

Jullie zullen mij de komende maanden zien verschijnen op bijeenkomsten die al gepland staan. Ik zal daar zoveel mogelijk luisteren naar waar de behoeften liggen.

Het lijkt mij heel leuk om een podcast te starten, zodat ik kan aankondigen wat gepland staat en natuurlijk gesprekken kan voeren met mensen uit jullie gemeenten. Als je een keer te gast wilt zijn ben je van harte welkom. Het lijkt me leuk om te spreken met mensen over waar ze warm voor lopen.

Ik zoek een leuke naam voor de podcast. Wilt je meedenken? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 

Onder meditatie kunt u lezen waar onze vorige predikant over scheef,

Copyright © 2016. PKN Oudega-Kolderwolde & Harich-Ruigahuizen